Luo unohtumaton oppimiskokemus

Sprout Pro by HP nyt 100% tyytyväisyystakuulla

Kokeile tuotetta 90 päivän ajan ja jollet ole siihen tyytyväinen saat ostohinnan takaisin. Lue lisää täältä

Luo luokkahuoneesta vaikuttava oppimisympäristö, jossa oppiminen tapahtuu mukaansatempaavalla tavalla uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Sprout Pro on kaikki mitä tarvitset

Sprout Pro laite sisältää kaiken tarvittavan PC:n Intel® Core™ i7 -suorittimella, digitaalisen projektorin, kosketusnäytön, 3D skannerin ja jopa 1TB muistia. Mullistava tekniikka yhdistää fyysisen ja digitaalisen maailman, minkä asiosta luominen on ennennäkemättömän helppoa. Sprout yhdistää reaalimaailman esineiden 3D-tallennuksen ja yksinkertaiset, mutta tehokkaat muokkaustyökalut,
joten ideat heräävät henkiin nopeasti ja helposti.

Luo unohtumaton oppimiskokemus

Sprout Pro on kehitetty parantamaan oppilaiden projektioppimista ja sen avulla mahdollistat luovuuden viemisen aivan uudelle ulottuvuudelle. Se mullistaa tavan opettaa ja oppia, luoda, jakaa tietoja sekä tehdä yhteistyötä koko luokan kesken. Täysin uudenlaisen tekniikan tuominen oppilaiden ulottuville valmistaa heitä tulevaisuuden tapaan toimia ja työskennellä.

Uudenlainen työkalu tiimityöskentelyyn

Sprout Pron kaksoiskosketusnäyttö ja kamerat voidaan määrittää joustavasti, mikä mahdollistaa aivan uudentasoisen etäjakamisen ja -yhteistyön. Voit skannata ja suurentaa tai pienentää skannattuja kohteita tai asiakirjoja ilman erillistä kameraa. Ota kahden- tai useamman välinen yhteistyö käyttöön kosketusmaton, verkkokameran, projektorikameran ja parannetun HP MyRoom -version avulla.

© Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Näyttökuvat suuntaa antavia ja ne voivat muuttua. Saatavuus voi vaihdella. Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.