Työskentelytavat ovat murroksessa

Suurista toimistoista ja omista työhuoneista on siirrytty kohti joustavaa työskentelyä valitsemassasi tilassa konttorissa, kotona tai vaikka kahvilassa. Kaupungistumisen yhä kiihtyessä henkilökohtainen tila vähenee ja toimitilojen vuokra kasvaa.

Perinteisten hierarkioiden ja siilojen tulee väistyä projektitiimien ja työryhmien tieltä.

Toimistosta on tullut yhteistyön ja yhteydenpidon areena

Yhä useamman etätyöskennellessä on toimiston rooli muuttunut pöydän ääressä pakertamisesta työn sosiaaliseksi areenaksi. Moderneimmat toimistot ovat poistaneet nimetyt työpisteet ja jakaneet tilan alueisiin työn energian mukaan.

Löytyy hiljaisia tiloja keskittymistä vaativia töitä varten. On mobiileja työpisteitä, joihin reissaavat työntekijät parkkeeraavat hetkeksi. Taukotiloissa energiataso on korkeampi kannustaen vaihtamaan kuulumisia ja pitämään ideointipajoja.

HP on ottanut tulevaisuuden vaatimukset huomioon Premium-mallistossaan. Laitteet ovat pieniä ja tehokkaita sekä niin tyylikkäitä, että nostat ne mielelläsi neuvottelupöydälle. Unohtamatta mobiilin työskentelyn turva- ja yhteysvaatimuksia tai pitkää akunkestoa.

Lataa opas
Työntekijöiden pitää pystyä vuorovaikutukseen yli osastojen ja maan rajojen
.

HP Elite Slice

Täysin erilainen, modulaarinen pöytätietokone.

Modulaarinen mestariteos

HP Elite Slicen uskomattoman pienen ja tyylikkään modulaarisen rungon sisään kätkeytyy tehokas ja täysin uudenlainen pöytätietokone. Rakenna Slicesta haluamasi valinnaisilla moduuleilla.1 Lisää esim. langaton puhelimen latausasema ja audiojärjestelmä. Siinä on Intel® Core™ i7 -suorittimet2, Elite-luokan tietoturva ja alan ensimmäinen itsensä korjaava BIOS.3

Modernisoi neuvotteluhuoneet

Lisää Collaboration Cover -moduuli ja aloita videoneuvottelut nopeasti yhdellä painalluksella ja nauti erinomaisesta neuvottelukokemuksesta.

HP Elite Slice

Maailman ohuin & kevyin yritysluokan kannettava

HP EliteBook Folio yhdistää tehon hienostuneeseen muotoiluun

HP EliteBook Folio painaa alle kilon ja sen siro runko on myös vankka kestäen liikkuvan työn rasitukset. Se on valmistettu harjatusta, timanttihiotusta alumiinista. Erittäin ohut malli sisältää ainutlaatuisen 180 asteen pianosaranan, jolla käännät kannettavan täysin vaakatasoon ja jaat sen helposti muiden kanssa.

Hoida videoneuvottelut sujuvasti ja kirkkaalla äänenlaadulla. Laitteessa on Skype for Business -sertifiointi4, Bang & Olufsenin äänentoisto, HP Noise Reduction Software -ohjelmisto ja HP Clear Sound -vahvistin.

HP EliteBook x360

Ohut, kevyt ja monikäyttöinen HP EliteBook x360 on täydellinen kannettava runsaasti liikkuville ammattilaisille.

HP EliteBook x360

Viettelevä. Turvallinen. Uusi suosikkikannettavasi.

Ohut, kevyt ja monikäyttöinen HP EliteBook x360 on täydellinen PC runsaasti liikkuville ammattilaisille viiden toimintatilan, vertaansa vailla olevan turvallisuuden ja jopa 16,5 tunnin akkukäyttöajan ansiosta. Minne työ tai lomailu sinut ikinä viekin, nosta työnteko ja viihde täysin uudelle tasolle.

Timanttileikatut yksityiskohdat ikonisessa alumiinirungossa korostavat ohuen ja tyylikkään HP Elitebook x360:n muotoilua. Ole valmis erilaisiin työskentelytapoihin 360° kääntyvän näytön ansiosta. Koe maailman turvallisin ja hallittavin hybridikannettava.

1 Kaikki moduulit ja kannet myydään erikseen tai lisävarusteena. Kannet on määritettävä tehtaalla, joten niitä ei voi käyttää yhdessä muiden Slice-kansien kanssa. 2 Monen ytimen tekniikka parantaa tiettyjen ohjelmistotuotteiden suorituskykyä. Kaikki asiakkaat tai ohjelmistosovellukset eivät välttämättä hyödy sen käytöstä. Suorituskyky ja kellotaajuus vaihtelevat sovellusten työkuorman ja laitteisto- ja ohjelmistomääritysten mukaan. Intelin numerointi ei ilmaise suorituskykyä. 3 Dynamic Protection tarkistaa ja korjaa BIOSin 15 minuutin välein. Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa Windows-versioissa. Järjestelmä saattaa edellyttää uusien tai entistä tehokkaampien laitteiden, ohjaimien, ohjelmien tai BIOS-päivityksen hankkimista, jotta kaikkia Windows-käyttöjärjestelmän toimintoja voitaisiin hyödyntää.

Maailman ohuin ja kevyin yritysluokan kannettava: perustuu HP:n sisäisiin yrityskannettavien analyyseihin 4/01/16 valmistajien kesken, jotka toimittavat > 1 miljoonaa yksikköä vuosittain, joissa on esiasennettu salaus, autentikointi, virusturva ja BIOS-tason suoja ja jotka ovat läpäisseet MIL-STD 810G -testit ja joissa on telakointimahdollisuus.

4 Edellyttää Skype for Business -tilausta.

Windows 10 päivitetään automaattisesti, ja tämä asetus on aina käytössä. Internet-palveluntarjoajan maksuja saatetaan soveltaa ja uusia vaatimuksia saatetaan ottaa ajan myötä käyttöön päivityksiä varten. Lisätietoja: www.microsoft.com.

© Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Microsoft ja Windows ovat Microsoft Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Näitä tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.